fbpx

Spilletider og Billetter

FrokostPrat og Yoga

27.11.20 kl. 09:00FrokostPrat og YogaFredrikstadØstfold Internasjonale TeaterGratis, påmelding kreves

Er du scenekunstner som drømmer om en internasjonal karriere?

Kom på en uformell og hyggelig FrokostPrat fredag 27. november!

CLICK FOR ENGLISH VERSION

Tony Tran fra Østfold er blant de norske scenekunstnerne som har gjort internasjonal karriere. Under FrokostPrat vil han dele sine erfaringer med deg som ønsker å vite mer om internasjonalisering og nettverk.

Kom og få frokost, kaffe og nyttige tips!

FrokostPrat finner sted fra kl 9 til 10 i våre lokaler i Dokka 3 a på Værste/Kråkerøy. Arrangementet er gratis, men pga begrenset antall plassser kreves påmelding.

For de som vil og har mulighet, blir det yoga med Henriette Slorer etterpå: kl 10:30-12:00 i nabobygget på Kulturskolen. (Ta med egen matte og kom i myke klær, siden våre garderober er stengt.)

GRATIS PÅMELDING TIL FROKOSTPRAT HER >>

Internasjonal karriere

De siste tiårene har norske scenekunstnere i økende grad retten blikket mot det internasjonale markedet. Dansekunst i Østfold og Østfold Internasjonale Teater inviterer derfor alle interesserte til en samtale om internasjonalisering og nettverk med Tony Tran. 

Internasjonal turnevirksomhet og samarbeid krever produksjonskompetanse, kontakter og innsikt i ulike kulturelle, praktiske og økonomiske aspekter ved kunstproduksjon.

Målet med denne frokostpraten å gi et dypere innblikk i det å jobbe internasjonalt som en produserende scenekunstner. 

Tony vil fortelle om sin erfaring med å etablere et internasjonalt nettverk, samt alle muligheter dette kan gi deg som scenekunstner. 

Han vil også snakke om dagens situasjon, utfordringer og behov både nasjonalt og internasjonalt, samt om finansiering og støttemidler. 

Om Tony Tran

Tony Tran er utdannet på Kunsthøgskolen i Oslo og Skolen for Moderne Dans i København. I løpet av sitt kunstnerskap har han produsert flere forestillinger der han medvirker som både koreograf og danser.

Han har samarbeidet med en rekke internasjonale aktører, og turnert aktivt både i inn- og utlandet. Gjennom sitt internasjonalt virke har han opparbeidet seg et bredt nettverk, og har presentert sine prosjekter i Oslo (Black Box Teater), Sverige (Dansens Hus Stockholm), Grønland (Nuuk Nordisk Festival), Finland (Aland Museum of Fine Arts), Italia (Operaestate Festival Veneto), Sør-Korea (Seoul International Dance Festival) etc. Han sitter i fagutvalg for scene i Fond for Lyd og Bilde fra 2020-2022.

Om Yoga med Henriette

Yoga er for alle, uansett hvilket utgangspunkt du har. Ashtanga vinyasa yoga er en dynamisk form for yoga som forener bevegelse, pust og meditasjon. Dette er en tradisjonell yogaform med faste øvelser som gir økt styrke, mykere kropp, færre spenninger og økt kroppsbevissthet. Denne helhetlige formen for yoga vil også gi deg mer energi og tilstedeværelse i hverdagen. Alle de positive effektene som yoga gir deg har vært grunnlaget for at denne yoga formen har blitt veldig populær her i vesten de siste 20 årene.

Som profesjonell utøvende danser og instruktør gjennom flere tiår har jeg dyp kunnskap om yrket mitt og finner stor glede i å dele den med andre:)

Velkommen:)

Om Henriette Slorer

Henriette Slorer har gjennom flere tiår vært utøvende profesjonell dansekunstner i Carte Blanche, Nasjonalballetten og som frilans. Hun underviser nå på Akademi for scenekunst som hovedinstruktør innenfor bevegelse og driver også sitt eget yogastudio, ved Kunstforeningen i Fredrikstad. Hun er utdannet innenfor Indisk Yogafilosofi og gir workshops i kroppslig bevissthet både nasjonalt og internasjonalt.

Hennes turnevirksomhet har ført til flerfoldige samarbeidsprosjekter og hun har jobbet både som filmskuespiller, foredragsholder, koreograf og prosjektveileder.

Relaterte artikler

Relaterte artikler