fbpx

Spilletider og Billetter

Hudriket

18.10.24 kl. 18:00HudriketFredrikstadØstfold Internasjonale Teater, Dokka 3ABilletter

Hudriket

18.10.24 kl. 21:00HudriketFredrikstadØstfold Internasjonale Teater, Dokka 3ABilletter

Hudriket

19.10.24 kl. 14:00HudriketFredrikstadØstfold Internasjonale Teater, Dokka 3ABilletter

Hudriket

19.10.24 kl. 18:00HudriketFredrikstadØstfold Internasjonale Teater, Dokka 3ABilletter

Hudriket

Når ble du sist berørt? Få sansehierarkiet omrokert i Hudriket – et scenekunstverk for huden og berøringssansen!

18. oktober kl. 18 og 21
19. oktober kl. 14 og 18
Østfold Internasjonale Teater


Å berøre og å bli berørt er avgjørende for våre liv, men i vårt samfunn tar vi mer på telefoner enn vi tar på hverandre. Hva gjør det med oss som mennesker og som fellesskap?

I Hudriket blir du varsomt ført inn i et rom hvor alle sansene stimuleres med lyd, lukt og berøring. Sansehierarkiet omrokeres – kanskje opplever du at det er huden du «ser» med?
Liv Kristin Holmberg og Hanna Barfod har fordypet seg i berøringspraksiser og sett på hvordan disse kan skape forbindelse mellom mennesker. Med utgangspunkt i dette har de skapt Hudriket – et arnested for berørere. Bli med på en helt unik opplevelse!

Omtaler

«Hudriket – et arnested for berørere» er ein draum som går i oppfylling for alle som likar å bli teken på, ein kunst-kur utan sidestykke etter mi erfaring, ei taktil vekking av døsande sansar.»

Berit Einemo Frøysland, Norsk Shakespearetidsskrift

Når det knitrer rett ved ørene mine, blir jeg oppmerksom på jeg har hud også inni ørene og at denne overflaten blir strøket av lydbølgene. Holmberg og Barfods “Hudriket” berører helt inn i hodet.

Annette Therese Pettersen, Scenekunst.no

Kreditering Hudriket

Liv Kristin Holmberg er organist og scenekunstner med praksis i grenselandet mellom rituell performance, installasjonskunst og musikkteater. Hanna Barfod er scenekunstner og teaterpedagog med interesse for sansebaserte, tverrestetiske og interaktive teaterhendelser.

Forestillingen er utviklet og gjennomført i samarbeid med Hudrikets haptiske scenograf Marianne Stranger og et eminent team av Hudrikets berørere.
Produsent ØIT: Malin Østli

Pressebilder

Innhold

    Relaterte artikler

    Relaterte artikler