fbpx

Spilletider og Billetter

Down Under – High Above

02.09.22 kl. 18:00Down Under – High AboveHoltet (bak Skaugum Gård) i AskerOppmøte: p-plass v/Smia KaféPåmelding (gratis)

Down Under – High Above

03.09.22 kl. 15:00Down Under – High AboveHoltet (bak Skaugum Gård) i AskerOppmøte: p-plass v/Smia KaféPåmelding (gratis)

Down Under, High Above

Slagverksduoen SistroDuo og komponist Erik Dæhlin inviterer til lydkunst i turområdet ved Skaugum! To gratis forestillinger.

Velkommen til en altomsluttende lydopplevelse og konsert ved vannbassenget på Holtet bak Skaugum Gård!  Publikum får utdelt hodetelefoner og tas deretter med inn i et av de to store vannbasseng-kamrene, som svært sjelden åpnes opp for publikum, til en konsert der man får oppleve den spesielle akustikken med lang etterklang. 

Praktisk informasjon

To gratis forestillinger

Fredag 2. september kl 18:00
Forestillingen er gratis, men du må bestille plass

Lørdag 3. september kl. 15:00
Forestillingen er gratis, men du må bestille plass

Oppmøte ved p-plassen utenfor Smia Kafé
Begrenset antall plasser. Kle deg etter været.
Ved spørsmål, kontakt Asker kulturhus.

Medvirkende

Konsept, idé og komposisjoner: Erik Dæhlin
Musikere: Duo Sistro ved Marta Soggetti og Katerina Anagnostidou
Lys: Erik Borchsenius / Erik Dæhlin
Lydteknikk: Martin Guslund
Stemmer: Ola Aanonsen (tidligere gårdsbestyrer på Skaugum), Per Øistein Funderud (planavdelingen for vann og avløp Asker Kommune), Ivar Sekne (journalist og forfatter av bl.a. «Vann til folket – historien om vannverkene i Asker og Bærum») og Ketil G. Andersen (historiker og førstekonservator ved Norsk Teknisk Museum).
Kurator-produsent ØIT: James Moore

Arbeidet er støttet av Norsk kulturråd, Norsk komponistforening og SNYK.
Co-produsert med Østfold Internasjonale Teater.

Om

SistroDuo er en slagverkduo basert i København. Marta Soggetti og Katerina Anagnostidou spilte sammen i flere år under utdanningen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og formet duoen for å utforske nytt repertoire. Deres arbeider spenner mellom klassiske verk til ny eksperimentell musikk – sørlig skapt i nært samarbeide med komponister.

Erik Dæhlin er komponist og scenekunstner med en spesiell interesse for instrumental- og musikkteatersjangrene, der utøverens performativitet utspilles i og forbi det musikalske materialet, og i sammenheng med den fremføringsformen som benyttes. Av ham selv sett som ulike hybride kunstverk, hvor det kompositoriske og regimessige arbeidet består i å sette en rekke lydlige, visuelle og tekstlige materialer i spill. 

Marta Soggetti (IT), Katerina Anagnostidou (GR) og Erik Dæhlin (NO) har tidligere utforsket det unike området ved Røds brug på Kråkerøy i Fredrikstad gjennom Østfold Internasjonale Teaters residensordning for scenekunstnere

Innhold

    Relaterte artikler

    Relaterte artikler