fbpx

Spilletider og Billetter

Lek i leire

13.05.23 kl. 12:30 – 16:00Lek i leireFredrikstadKulturskolen, Dokka 3bGratis

Lek i leire

Bli med på Lek i leire under Barnas Verdensdag Fredrikstad!

Residenskunstnere ved Østfold Internasjonale Teater, Petros Lappas og Livia Hiselius, inviterer til Lek i leire under Barnas Verdensdag i Fredrikstad lørdag 13. mai!

Dette interaktive verkstedet er perfekt for barn, venner, familier, naboer og besteforeldre! Her kan alle barn og voksne slippe kreativiteten løs og oppdage gleden i å skrive, fremføre, male og forme i leire.

Malingen og leiren er laget av naturlige produkter. Finner sted på Kulturskolen, Dokka 3B.

«Lek i leire» vises i samarbeid med Østfold Internasjonale Teater, der kunstnerne for tiden jobber med prosjektet Metamorphosis no 2.

Medvirkende

Livia Hiselius jobber som utøver, teaterskaper og pedagog. Hun har samskapt og ledet flere ulike prosjekter, produksjoner og kunstneriske samarbeid. Hun er en av de kunstneriske lederne i FiaskoKompaniet, med fokus på hvordan performance møter scenografi og objekter. For øyeblikket deler hun tiden sin mellom eget arbeid og bestillingsarbeid for noen av Sveriges større teatre.
liviahiselius.com

Petros Lappas er en kunstner med base i Oslo. Han jobber tverrfaglig, med en kombinasjon av ulike disipliner: Arkitektur, musikk, poesi, billed- og scenekunst – i et miljø preget av åpenhet, dialog og kreativitet. Han mener at det å jobbe med kunst betyr å foreslå, investere og eksperimentere ukjente veier. Målet hans er å utfordre eksisterende grenser og redefinere etablerte metoder og former i skaperverket. instagram.com/petroslappas

Om Barnas Verdensdag Fredrikstad

>> Se fullt program her

Innhold

    Relaterte artikler

    Relaterte artikler