fbpx

Spilletider og Billetter

Kulturnatt: Fremtidens Trosvikstranda?

09.09.22 kl. 15:00 – 21:00Kulturnatt: Fremtidens Trosvikstranda?FredrikstadTrosvikstranda 9Fri adgang

Kulturnatt: Fremtidens Trosvikstranda?

10.09.22 kl. 12:00 – 18:00Kulturnatt: Fremtidens Trosvikstranda?FredrikstadTrosvikstranda 9Fri adgang

Kulturnatt: Fremtidens Trosvikstranda?

Under Kulturnatt i Fredrikstad inviterer Østfold Internasjonale Teater og Trosvikstranda Utvikling AS til å forestille seg hvordan fremtidens Trosvikstranda kan bli. Her blir det kunst, stemning, musikk og forfriskninger!

Området mellom Evjekaia og Værstebrua er i utvikling: – her skal det bygges nye boliger og byrom med handel, servering og kultur. Under Kulturnatt gir vi deg en liten smak av hvordan Trosvikstranda kan være, samtidig som vi spør hva du mener vil gjøre Trosvikstranda til et bedre sted? 

Interaktiv installasjon, utstilling, konsert
Rebell kollektivet/Trosvikstranda 9
Fredag 9. september kl. 15–21
Lørdag 10. september kl. 12–18

Alle er velkomne til å bidra med sine forslag til bydelen, både gjennom å få sine ideer illustrert i In Search of Democracy 3.0. I tillegg kan du se en utstilling med illustrerte ideer fra innbyggerne, selv bli med på å tegne en kollektiv mandala, eller danse til Norges mest aktive storband!

Digital medvirkningsportal:

Kan du ikke komme på arrangementet? Du kan også bidra med dine innspill gjennom en digital medvirkningsportal opprettet av utbygger. Denne er åpen til 15. november.

>>Trosvikstranda.no

Dette er helgens programposter:

In Search of Democracy 3.0

Av New Heroes

In Search of Democracy 3.0 er en interaktiv installasjon av det nederlandske kompaniet New Heroes. Her venter dyktige illustratører på at du skal bidra med dine ideer for fremtidens samfunn. Dine tanker blir forvandlet til en illustrasjon, som blir en del av installasjonen. Hva mener du vil gjøre Trosvikstranda til et godt sted å leve? Her vil vi fremme et stort mangfold av stemmer: – alle innspill blir overlevert Trosvikstranda Utvikling AS og Fredrikstad kommune. Bli med!

Illustratører:  Katarina Caspersen, Kjersti Synneva Moen, Simen Langeland, Mats Jørgen SivertsenMads Johan Øgaard

>> Les mer om In Search of Democracy 3.0 her

In Search of Democracy 3.0 kommer med en installasjon og profesjonelle illustratører, som tegner dine ideer for fremtidens Trosvikstranda. Her fra Stortorvet i Fredrikstad i 2021. Foto: James Moore

Kollektiv Mandala

Av Durga Bishwokarma, åpent for deltakelse

Bli med på å tegne på en gigantisk mandala på Trosvikstranda torg! Durga Bishwokarma er en nepalsk kunstner som har lang erfaring med kollektive kunstverk. Etter å ha tatt sin mastergrad ved Akademi for scenekunst, er hun nå i god gang med å etablere seg i Fredrikstad. Våren og sommeren 2022 er hun hospitant ved Østfold Internasjonale Teater. Bishwokarma vil etablere rammen, men detaljene i det fargerike bildet formes av dere som deltar: Alle, fra de yngste til de eldste, er invitert til å bidra!

Konsert med Frank Znort Quartet

Fra ca 16:30, Lørdag

Frank Znort Quartet er mest kjent for å ha holdt konsert hver søndag siden 1998! Siden 2007 har de vært et fast innslag på søndagsmarkedet ved Blå i Oslo. Storbandet har et imponerende bredt repertoar og består i dag av 18 faste musikere og et stadig økende antall gjesteartister med like livsbejaende holdning!

Etter konserten beveger bandet seg fra Trosvikstranda til Østfold Internasjonale Teater, der Kulturnatta fortsetter med KunstFest!

Frank Znort Quartet er Norges mest aktive søndagsband, og har spilt på Blå hver uke siden 2007. Foto: FZQ

Dette arrangementet støttes av Stor-Oslo eiendom og Isegran eiendom, som står for utviklingen av Trosvikstranda gjennom Trosvikstranda AS. I forkant av dette arrangementet vil selskapet lansere en medvirkningsportal der alle som har meninger om byutviklingsplanene kan komme med sine innspill.

in situ

Innhold