fbpx

Spilletider og Billetter

Oslofjorden danser, Halden

23.09.23 kl. 19:30Oslofjorden danser, HaldenHaldenFredriksten FestningBilletter

Oslofjorden danser, Halden

Østfold dansekompani for ungdom deltar i Panta Rei Danseteaters Oslofjorden danser, Halden! Bli med på en magisk dansevandring på Fredriksten Festning lørdag 23. september!

Panta Rei Danseteater samarbeider med co-produsent Halden Danseskole og flere lokale aktører når de setter opp en vandreforestilling fylt med dans og lys. Du blir tatt med på en vandring som starter i bakgården til Kommandantboligen og ender opp ved Dronningens Bastion. På veien vil du se 11 korte danseverk utført av noen av norges fremste dansere og ikke minst mange dyktige og dedikerte danseelever fra Halden, Østfold og Strømstad. I enden av løypa vil Den Gamle Kommandant holde åpent for publikum, så det blir muligheter for å avrunde kvelden der med mat, drikke og god stemning.

Medvirkende i forestillingen: Profesjonelle dansere fra Panta Rei Danseteater, Festina Lente Produksjoner, Halden Danseskole, Strømstad Kulturskole, Ruby Dansestudio og Østfold Dansekompani for Ungdom/ØIT

Forestilling 1 : 19:30 (varighet: ca. 1,5t)
Forestilling 2 : 20:00 (varighet: ca. 1,5t)
Forestilling 3 : 20:30 (varighet: ca. 1,5t)

Praktisk informasjon:
Kle deg etter været og godt fottøy anbefales. Av hensyn til øvrig publikum ber vi deg droppe paraplyen. Noe av vandringen vil foregå i lettere ulendt terreng. Forestillingen passer for alle.

Stor takk til: Fredriksten Festnings Venner for godt samarbeid, Asak kulturbarnehage for å lage lykter til oss og Guerilla Plastic Movement for scenografi.

Kreditering

Idé og konsept: Panta Rei Danseteater
I tett samarbeid med: Halden Danseskole, Fredriksten Festnings venner og andre lokale aktører, herunder Østfold dansekompani for ungdom fra ØIT.
Foto: Neil Nisbet

Dansere / koreografer:
Ellinor Ødegård Staurbakk / Russel Maliphant
Aurora Itland / Ina Christel Johannesen
Oliver Sale / Daniel Mariblanca
Malika Berney / Daniel Proietto
Torill Kolsrud / Sita Ostheimer
Sindre Vik Sten Eriksson / Harald Beharie

Innhold

    Relaterte artikler

    Relaterte artikler