fbpx

Spilletider og Billetter

Workshop med Kitt Johnson

08.11-11.11 2023 Hele dagenWorkshop med Kitt JohnsonFredrikstadRebellhuset og IsegranPåmelding

Workshop med Kitt Johnson

Er du nysgjerrig på kunstnerisk arbeid i offentlig rom? Bli med på fire dagers workshop i stedsspesifikk, utøvende kunst med koreograf Kitt Johnson!

Onsdag 8.11 kl. 11 til lørdag 11.11 kl. 17
Rebellhuset og Isegran, Fredrikstad

Denne workshopen retter seg mot alle fra det både fysiske og visuelle kunstfeltet som er interessert i stedsspesifikt arbeid i det offentlige rom, og liker å jobbe med kroppen. Det hele skjer i Fredrikstad i forbindelse med Merge Norges festival for nysirkus, fra 8. til 11. november 2023.

Kitt Johnsons metode

Kitt Johnson X-act ble startet i 1992 og er et av Danmarks lengstvarende dansekompanier. Koreograf og kunstnerisk leder Johnson har siden 2008 jobbet både nasjonalt og internasjonalt – blant annet i Østfold, med det stedsspesifikke kunstkonseptet Mellemrum.

Med utgangspunkt i kartleggingsmetoden utviklet for Mellemrum vil deltakerne både i fellesskap og individuelt utvikle konsepter, skisser og strategier for arbeid som forholder seg spesifikt til et gitt område.  Alle er velkomne til å delta, med seg selv som verktøy. Deltakerne vil diskutere det etiske ansvaret knyttet til det å skape kunst i såkalt «offentlige rom», jobbe med både faktiske og fiktive steder, samt grunnleggende kartlegging av omgivelsene.

Praktisk info

Arrangører: Merge Norge, i samarbeid med Østfold Internasjonale Teater og OppNed Sirkus.
Pris er kr. 3700,- inkl. overnatting og diett.
Påmelding til kontakt@kompanito.com
Adkomst: Deltagere står selv for reise til Fredrikstad (Tog og buss er gode alternativer). Arrangørene i Merge Norge kan hente deg på stasjonen dersom du ønsker det.
Sted: Overnatting, måltider og kveldsaktiviteter foregår på Isegran, som ligger ca 15 minutter gåavstand fra sentrum av Fredrikstad. 
Workshopen er støttet av Norsk kulturråd og Fredrikstad kommune.
 
OBS! Etter workshop den 11. november har deltakerne en unik mulighet til å få med seg den stedspesifikke forestillingen Mannen og kråka: Kråka på Isegran i Fredrikstad

Relaterte artikler

Relaterte artikler