fbpx

Spilletider og Billetter

Arbeidsvisning: Når tiden står stille

20.08.21 kl. 18:00Arbeidsvisning: Når tiden står stilleFredrikstadBåten Urda på IsegranFULLT

Arbeidsvisning: Når tiden står stille

21.08.21 kl. 21:00Arbeidsvisning: Når tiden står stilleFredrikstadBåten Urda på IsegranFULLT

Når tiden står stille

En luftakrobat, en forfatter/skuespiller og en dukkefører utforsker kroppen, tiden og havet i dette prosjektet som er i residens hos Østfold Internasjonale Teater. Gratis arbeidsvisning på Isegran 20. og 21. august!

“Når tiden står stille” er en arbeidsvisning av et pågående kunstprosjekt av Tamar Ohana Goksøyr, Ragni Halle og Ida Frisch. De tre aktørene arbeider med kropper og figurer i samspill – og vil gjennom dette iscenesette en forestilling om livet i havet. Dette skriver de selv om prosjektet:

Tre kvinner finnes i tiden.  De er her nå, og de har vært her en stund, og de har kropper som gjenføder seg selv og lar seg selv forfalle. De bærer på hender og lunger og hemmeligheter, og i det gamle treverket i Urda, finner de kanskje en måte å stå i tiden på. 

Urd er en av de gamle skjebnegudinnene, og med saksen sin klipper hun livstrådene våre. Klipper deg ut av livet, klipper deg inn i historien. 

“Når tiden står stille” er et møte mellom en sirkusartist, en dukkespiller og en forfatter. I et forsøk på å strekke tiden, kroppene og hva en scene kan være, har vi dykket ned i havet. Vi har lært om blåhvalenes klagesang, om etsende saltsjøer på bunnen av havet, og om de umulige veseners vei gjennom evolusjonen. Vi har plassert oss selv i tidens kvern og vi har sett på hva som skjer når våre kunstgrener møtes. 

Prosjektet har fått støtte gjennom Østfold Internasjonale Teaters residensordning Scratch og de to arbeidsvisningene markerer avslutningen på en ukes opphold.

Medvirkende

Ida Frisch – forfatter og skuespiller
Ragni Halle – skuespiller og dukkefører
Tamar Ohana Goksøyr – sirkusartist

Påmelding

Visningen er gratis, men du må reservere plass gjennom Ticketco! Se lenker over.

Oppmøte

Visningen foregår på båt. Kle deg etter været og
møt opp ved broen fra Kråkerøy til Isegran – klikk her for kart.
(NB! Husk å reservere plass på forhånd.)

Innhold

    Relaterte artikler

    Relaterte artikler