fbpx

Nye ansettelser i plan og produksjon

Østfold Internasjonale Teater er glade for å ønske to nye ansatte i plan- og produksjonsavdelingen velkommen!

Malin Østli blir ØITs første plansjef. Hun kommer fra Opera Østfold. Ny produksjonsleder blir Karoline Solbakken, som kommer fra stillingen som å produksjonssjef ved Teater Vestland. Begge tiltrer 1. oktober 2021. Velkommen!

Plansjef: Malin Østli

Malin har vært ansatt som Markedssjef og Produsent for barn og unge i Opera Østfold gjennom syv år. 

-Jeg gleder meg til å være med på å utvikle et ungt teater og skape en enda sterkere identitet rundt en av Vikens mest spennende kulturinstitusjoner. Teater ligger hjertet mitt nært, og det blir stas å komme til Fredrikstad, sier hun. 

Malin har i tillegg nesten 20 års arbeidserfaring fra TV-bransjen, og blant annet to Gullruter for produksjonene Klasse 10b og Den Store Reisen bak seg. Hun tiltrer stillingen fra 1.oktober. 

Produksjonsleder: Karoline Solbakken

Karoline Solbakken er utdannet innen regi og scenekunstproduksjon ved Royal Central School of Speech and Drama i London. Hun har jobbet frilans som produsent og regissør i England og Norge, og i senere tid ved to norske institusjonsteatre. De siste tre årene har hun vært ansatt som produksjonssjef ved Teater Vestland.

Karoline har en forkjærlighet for turnéteater, stedspesifikk scenekunst og digitale planleggingsverktøy. De siste tre årene har hun vært ansatt som produksjonssjef ved Teater Vestland

-Jeg ser fram til å jobbe ved Østfold Internasjonale Teater som produksjonsleder, og til å bli kjent med regionen, sier Karoline.

Les også

>> Ansatte i Østfold Internasjonale Teater

>> Om Østfold Internasjonale Teater

Innhold

    Relaterte artikler

    Relaterte artikler