fbpx

Bli med på høstens mest eventyrlige byggeprosjekt!

Østfold Internasjonale Teater inviterer folk av alle aldre til to skapende, kreative og GRATIS kunstprosjekter der vi lager storslått arkitektur av pappesker! Vi trenger deg for å få det til!

Høsten 2021 får vi besøk av den franske kunstneren Olivier Grossetête. Sammen med lokale innbyggere har han laget over 200 spektakulære byggverk av pappesker i byer over hele verden. Nå kan du bli med på å lage det neste!

To kollektive kunstverk skal lages her i Norge:  Et i Fredrikstad (The Ephemeral Theatre ) og et i Moss (The Ephemeral Tower). De ferdige byggverkene vil bestå av over 1.300 pappesker, ha høyde på over 10 meter og veie over ett tonn!

«i fellesskap kan vi oppnå store ting og bringe de villeste ideer til liv.» 

Olivier Grossetéte

Vi trenger deg!

De moumentale byggverkene settes sammen kun med muskelkraft, og krever samarbeid og løfting i flokk. Dette en aktivitet som forener unge og gamle: Du er med dette invitert til å bli med! Vi trenger DEG og alle du kjenner for å bygge de spektakulære konstruksjonene!

Opplevelsen av å forberede, bygge og rive disse storslåtte bygningene vil garantert bli et minne for livet!
Bli med oss på reisen fra første eske til bygget står midt i din favorittby!

«Sammen er vi sterkere og kan gå lengre. Vi kan løfte en storslått konstruksjon som er 15-22 meter høy og veier mer enn et tonn!»

Olivier Grossetéte

Gratis workshops for alle

Vi arrangerer GRATIS workshop og deltagelse under bygging og riving, både i Fredrikstad og i Moss. Workshopene blir ledet av Grossetête og hans team som lærer oss å lage modulene til den storslåtte bygningen ved å brette og tape pappesker.

Dette er en morsom aktivitet for alle mellom 9 og 100! Yngre barn kan også delta, men da vil vi at det er en voksen med og passer på.

Workshopene finner sted tre ganger daglig, kl 10, 12 og 18. Du kan selv velge når du vil delta, men du bør sette av minimum to timer totalt i løpet av uken.

Workshopene i Moss foregår på Verket Scene: 30. august – 3. september
Workshopene i Fredrikstad foregår hos ØIT på Værste: 6. september – 10. september

Slik melder du deg på

Deltakelse er gratis, men krever påmelding. Man kan melde seg på som enkeltperson, skoleklasse, bedrift, idrettslag, forening, institusjon, vennegjeng eller familie via Ticetco.

RESERVER PLASS PÅ WORKSHOP I MOSS >>

RESERVER DIN PLASS I PÅ WORKSHOP FREDRIKSTAD >>

Er dere en større gruppe (som skoleklasse, en bedrift, institusjon, organisasjon, idrettslag, forening e.l.) kan vi tilrettelegge og tilpasse tiden noe etter behov og ønske. Ta da kontakt med oss!

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner Moss:
Fredrik Borgund: fredrik@oit.no
James Moore: james@oit.no

Kontaktpersoner Fredrikstad:
Anette Tømmerholen: anette@oit.no
Ellen Røhr-Staff: ellen@oit.no

La grande finale

Prosjektet avsluttes med å at vi i fellesskap setter sammen modulene og reiser det ti meter høye bygget. I Moss skjer dette på Verket 4. september, i Fredrikstad på Stortorvet 9. september. Ephemeral betyr flyktig, og byggene blir stående bare 24 timer. Søndag river vi byggene sammen! Også her er alle velkomne til å delta!

LES MER OM EPHEMERAL TOWER MOSS

LES MER OM EPHEMERAL THEATRE FREDRIKSTAD

Innhold