fbpx

God jul og godt 2024!

Østfold Internasjonale Teater takker for følget i 2023! Teateret åpner igjen 2. januar, med en vår i fremtidens og de unges tegn.

ØITs kontor har stengt fra 18. desember til 2. januar. De tidligste månedene av det nye året vil stå i de unges tegn. Først ut er stadig aktuelle Dette livet eller det neste, med nypremiere i januar. Forestillingen om unge Tariqs vei fra østfoldungdom til syriafarer spilles som turnéforestilling for 10. klasser i fylket.

I mars og april vises vakre og alvorspregede Sandstorm igjen, henholdsvis i Halden og Sarpsborg. Carl André Johanssons koreografi med Østfold Dansekompani for Ungdom reiser spørsmål om hvilken verden dagens generasjoner etterlater seg til de som kommer etter oss?

KunstFest vol. 5: Artivisme i april inviterer til et møte med bl.a. Rosemary Loves a Blackberry aka Diana Burkot fra Pussy Riot, dokumentarfilmskapet Thomas Østbye og gruppa Direct Action Theatre. Felles for disse kunstnerne er at de aktivt jobber med å øke bevisstheten om samfunnsmessige utfordringer.

En lignende tematikk vil være å finne i store deler av vårt øvrige program i 2024. Det er knyttet opp mot et spennende prosjekt som lanseres 1. februar 2024! Følg med på nettsidene for mer informasjon, eller tegn deg på vårt nyhetsbrev om du ikke allerede har gjort det!

Vi ønsker alle en god jul og et godt 2024!

Foto: Lyssatte heisekraner utenfor Østfold Internasjonale Teater på «Værste» i Fredrikstad.

Relaterte artikler

Relaterte artikler