fbpx

Høstprogram 2022

Østfold Internasjonale Teaters program for høsten 2022 bugner av gode kunstopplevelser!

Her blir det mange muligheter for publikum til selv å delta! Kvinner mellom 60 og 80 har allerede blåst oss av banen med Anna Andereggs Silver Boom.

Under Kulturnatt Fredrikstad inviterer vi til KunstFest! i nye lokaler! Her kan du oppleve bl.a. Norges mest aktive storband, Frank Znort Quartet; film og utstilling med teaterkompaniet Vadmelsbanden; performance med Durga Bishwokarma, åpen café, m.m., Samme helg kan du få tegnet dine innspill til Fredrikstads nye bydel, se utstillingen av andres ideer, eller selv bli med på å tegne en enorm mandala under arrangementet Fremtidens Trosvikstranda? Østfold dansekompani for ungdom viser Levitate together – før de kommer tilbake i november med sceneforestillingen OppHav.

Direct Action Theatre vil kunne overraske deg når og hvor som helst gjennom hele semesteret. I oktober kommer kommer folkekjære Anne Marit Jacobsen og jazzmusiker Helge Lien på besøk til noen av Østfolds hyggeligste grensehus med forestillingen Østenfor kjærlighet, vestenfor drøm, basert på Inger Hagerups dikt. Senere vil Vadmelsbanden lokke deg ut i novembermørket med en magisk forestilling der ild, vann, masker og akustisk musikk er sentrale elementer.

I tillegg byr vi på konserter i nedlagte vannbasseng, interaktive lydinstallasjoner, moderne spøkelseshistorier og Halloween-fest i det skeive kulturårets navn, kunstnerisk laboratorium og fagseminar om kunst i offentlig rom, KunstSnakk om unge kunstmiljøer – og mye mer!

>> Se alle aktuelle produksjoner her

Det trykte programmet distribueres fra lørdag 27. august, som vedlegg i Fredrikstad blad og til kafeer, biblioteker og andre samlingssteder i regionen.

Her kan du få en snikktitt!


Innhold

    Relaterte artikler

    Relaterte artikler