fbpx

Ledige stillinger

Markedsansvarlig

Vi søker markedsansvarlig i fast stilling. UTSATT SØKNADSFRIST: 10. september

SØK STILLINGEN VIA FINN.NO

Om stillingen

Du kommer inn i et nyetablert teater og skal engasjere en bredt sammensatt befolkning på stadig nye spillesteder. Regionen strekker seg fra Hemsedal til Halden og har 1,2 mill innbyggere. Teatrets produksjoner er svært forskjellige i form og innhold, men skal markedsføres på en måte som gjør at ØIT befester seg som en toneangivende og gjenkjennelig stemme, samtidig som vi når mål om publikumsvekst og synlighet.

ØIT søker en initiativrik og strategisk person med gode samarbeidsevner og høy faglig kompetanse. Du vil få både operativt og strategisk ansvar for teatrets salgs- og markedsføringsarbeid i en travel og definerende periode, og vil være sentral i arbeidet med å utarbeide og implementere strategier og rutiner innen ditt ansvarsområde. Du vil både markedsføre enkeltstående produksjoner, og teatret som helhet. Sponsorarbeid og bedriftssamarbeid er en del av stillingen.

Du vil samarbeide med kunstnere og produsenter, og videreutvikle avdelingen og den faglige ansvarsfordelingen sammen med kommunikasjonsansvarlig og teatersjef. Salgs- og markedsansvarlig rapporter til teatersjef som også har personalansvar.

Arbeidsoppgaver

·     Strategisk og operativ markedsføring og salg for å nå mål om publikumsvekst, billettsalg og synlighet.   
·     Strategisk og operativt arbeid for å bygge ØIT som merkevare og aktør, i tråd med kunstnerisk visjon og øvrig kommunikasjonsstrategi.
·      Produksjon av markedsmateriell til produksjonene (tekst/video/bilder) til ulike flater.
·      Utarbeide og implementere markedsføringsstrategi basert på kunstnerisk visjon.
·      Gjennomføre markedsanalyser
·      Annonsering i digitale og analoge flater 
·      Sponsorarbeid og direktesalg mot bedrifter og andre grupper 
·      Budsjettansvar for markedsbudsjettet
·      Delta i innholdsutvikling for nettsider
·      Være en del av teatrets vertskap i fbm. forestillinger, seminarer og andre aktiviteter

Kvalifikasjoner

Høyere utdanning, fortrinnsvis mastergrad eller tilsvarende innen salg / markedsføring. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for utdanningskravet. Erfaring fra strategisk og operativt arbeid innen markedsføring og salg.

Ønskede kvalifikasjoner 

·      Erfaring med merkevarebygging.
·      Erfaring med markedsanalyse, salg, annonse- og kampanjearbeid. 
·      God forståelse for nettkommunikasjon og SoMe, kunnskap om betalt og organisk spredning av innhold.
·      Analytisk innsikt og forståelse, erfaring med Google analytics.
·      Erfaring med Facebook Suite og Adobe Creative Suite.
·      God skriftlig og muntlig formuleringsevne på norsk og engelsk. 
·      Kjennskap til kulturfeltet og interesse for kunst og kultur. 
·      Førerkort klasse B er en fordel.  

Personlige egenskaper 

·      God relasjonsbygger med sterkt selger-gen 
·      Initiativrik og leken
·      Analytisk og strategisk
·      Lyttende og nysgjerrig
·      Strukturert med gode samarbeidsevner
·      En positiv bidragsyter i arbeidsmiljøet og -felleskapet

Personlig egnethet vil bli vektlagt. Søkeren må regne med en arbeidshverdag med høy intensitet, noe reisevirksomhet og noe arbeid på ettermiddag, kveld og helg.
Tiltredelse og lønn etter avtale.

Om arbeidsgiveren

Østfold Internasjonale Teater AS (ØIT) er ett av tre institusjonsteatre i Viken. ØIT er lokalisert i Fredrikstad og eid av Viken fylkeskommune, Fredrikstad kommune og Sarpsborg kommune. ØIT er et ungt og ambisiøst teater, som startet nåværende drift i januar 2020.

Teatret har tolv ansatte, fordelt på produksjonsavdeling, kommunikasjon og marked, teknisk og administrasjon, samt teatersjef og dramaturg. Kommunikasjon- og markedsavdelingen består av to stillinger; salgs- og markedsansvarlig og kommunikasjonsansvarlig.

ØIT har som oppdrag å initiere, skape og formidle scenekunst av høy kunstnerisk kvalitet. ØIT har en kunstnerisk profil som vektlegger stedspesifikk scenekunst og det offentlige rom som spillested, men forestillingene spiller også på etablerte scener og i kulturhus. Som de eneste i Norge er ØIT medlem i det internasjonale nettverket IN SITU European Platform for Artistic Creation in Public Space.

Kontaktpersoner

Spørsmål om stillingen kan rettes til teatersjef Thomas Østgaard, tlf. 456 84 545 eller kommunikasjonsansvarlig Ida Willassen, tlf. 41 66 94 91.

Østfold Internasjonale Teater ønsker et mangfold på arbeidsplassen og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

I henhold til offentlighetsloven §25, kan søker som ber om det unntas i offentlig søkerliste. ØIT er forpliktet til å vurdere meroffentlighet og vil foreta en konkret vurdering av søkernes anmodning. Dersom ØIT mener begrunnelsen for fritak ikke er tilstrekkelig, vil søker bli kontaktet og gis mulighet for å trekke søknaden før endelig søkerliste fullføres.

SØK STILLINGEN VIA FINN.NO


Innhold