fbpx

Spilletider og Billetter

Teatertreffet – powered by Pecha Kucha

10.12.20 kl. 19:00 – 21:00Teatertreffet – powered by Pecha KuchaFredrikstadØstfold Internasjonale TeaterUTSATT

Teatertreffet – powered by Pecha Kucha

Digitale scener – pest eller kolera? Tema for nytt Teatertreff!

Pandemien traff kunstfeltet hardt og kontant. Det utøvende kunstfeltet er særlig hardt rammet, og har vært nødt til å finne kreative løsninger på strenge publikumsbegrensninger.

Etter ni måneder med streaming, onlinemøter og digitale scener har vi gjort oss vekslende erfaringer med det som ser ut til å bli den nye hverdagen: Noen omfavner det digitale formatet, andre advarer mot at skjermformatet gjør publikum til passive konsumenter.

Vi inviterer aktører fra ulike deler av kulturfeltet til å presentere sine løsninger og utfordringer.

Hvordan blir kulturåret 2021 – og årene fremover?

Dette er Pecha Kucha

PechaKucha er det japanske ordet for «småprat». Formatet har blitt kjent over hele verden som en effektiv, visuell og inspirerende formidlingsform: Hver deltaker som skal presentere noe får 20 bilder à 20 sekunder å gjøre det på. 

Scenekunst er en kollektiv kunstart. Derfor er det en stor fordel for aktørene i regionen, både skuespillere, scenografer, lyd- og lysdesignere, teatre, kompanier med flere, å kjenne til hverandre og hverandres prosjekter.

Nyopprettede Østfold Internasjonale Teater inviterer derfor regionens kreative miljø til Teatertreff! Her kan du bli kjent med teatret og bransjekolleger i en uformell og underholdende setting.

Forrige Teatertreff ble arrangert i juni 2020, les mer her

Vil du presentere noe?

Har du lyst til å presentere noe på Teatertreffet, ta kontakt med oss på post@oit.no!

TIPS: Vi har lyst å høre deg fortelle om noe som betyr noe for deg og noe du virkelig kan og er interessert i! Vi anbefaler å finne 20 virkelig gode bilder – helst fullskjermformat og uten rammer –  med så lite tekst som mulig. Det beste er om du klarer deg uten skriftlig manus. Trenger du inspirasjon, se andre presentasjoner på PechaKucha.com

Vil du være publikum?

Arrangementet var opprinnelig planlagt til 10. desember 2020, men er utsatt på grunn av – nettopp – smittevernsbegrensninger for reise på tvers av kommunene. Billetter legges ut for salg så snart ny dato er klar.

Vi minner om at at alle besøkende plikter å holde behørig avstand til medpublikumere og å følge smittevernsbestemmelsene forøvrig. Les mer her: Koronaviruset og Østfold Internasjonale Teaters forholdsregler ved arrangementer

Innhold

    Relaterte artikler

    Relaterte artikler