fbpx

Spilletider og Billetter

Teatertreffet – Powered by Pecha Kucha

04.06.20 kl. 19:00Teatertreffet – Powered by Pecha KuchaFredrikstadØstfold Internasjonale TeaterPåmelding på e-post

Teatertreffet – Powered by PechaKucha

Nyopprettede Østfold Internasjonale Teater inviterer regionens kreative miljø til Teatertreff! Her kan du bli kjent med det nye teatret og bransjekolleger i en uformell og underholdende setting.

Teater er en kollektiv kunstart. Derfor er det en stor fordel for aktørene i regionen, både skuespillere, scenografer, lyd- og lysdesignere, teatre, kompanier med flere, å kjenner til hverandre og hverandres prosjekter. Derfor arrangerer vi en hyggelig PechaKucha-kveld!

Den opprinnelige arrangementsdatoen 12. mars ble flyttet grunnet korona-pandemien og vi arrangerer nå en smittevernstilpasset versjon med begrenset antall publikumsplasser. 

Vi minner om at at alle besøkende plikter å holde behørig avstand til medpublikumere og å følge smittevernsbestemmelsene forøvrig. Les mer her: Koronaviruset og Østfold Internasjonale Teaters forholdsregler ved arrangementer

Spilleoversikt
Torsdag 4. juni
kl. 19:00-22:00

Østfold Internasjonale Teater
Dokka 3a Værste, Fredrikstad.
NB! Kun få plasser grunnet smittevern-bestemmelser. Påmeldingsskjema kommer.

Bredt program og småprat på japansk

PechaKucha er det japanske ordet for «småprat». Formatet har blitt kjent over hele verden som en effektiv, visuell og inspirerende formidlingsform: Hver deltaker som skal presentere noe får 20 bilder à 20 sekunder å gjøre det på. 

Kveldens program har hovedvekt på scenekunstaktører. Vi har mottatt mange spennende og morsomme påmeldinger og kan love publikum både bredde og dybde i konsentrert format! De som presenterer er (med forbehold om endringer):

Thomas ØstgaardØstfold Internasjonale Teater
Lars JohansonDen kulturelle kaffekoppen
Katja HepsøDansekunst i Østfold
Øystein Sørensen«Den fleksible stemmen – vokalteknikk»
Daniel SandvikPianostredet Figurteater
Hanne KnutsenOm to enaktere, tekst, koreografi og regi
– og hvorfor bruke flamencodans som virkemiddel.
SkrattvattenVokalgruppe med base på Ås

Velkommen til et hyggelig møte med scenekunstmiljøet i Østfold!

Om Østfold Internasjonale Teater:

Scenekunstavdelingen i tidligere Østfold kulturutvikling er fra januar 2020 et frittstående teater eid av Viken Fylkeskommune og Fredrikstad kommune. Det nye teatret lanseres med et tett program av forestillinger og aktiviteter i Fredrikstad sentrum 8.-10. mai.

Les mer om åpningshelgen her >>

Østfold Internasjonale Teater, tidligere Østfold kulturutvikling avd. scenekunst, holder til i Dokka 3a på Værste – en kort gåtur fra Fredrikstad sentrum. Teatertreffet vil finne sted på Scene K60, i første etasje.

Til deg som skal presentere: 

Alle deltakere må levere sin presentasjon til anneli@oit.no innen 1. juni. 

TIPS: Vi anbefaler å finne 20 virkelig gode bilder – helst fullskjermformat og uten rammer –  med så lite tekst som mulig.  Vi har lyst å høre deg fortelle om noe som betyr noe for deg og noe du virkelig kan og er interessert i, så det beste er om du klarer deg uten skriftlig manus. Trenger du inspirasjon, se andre presentasjoner på PechaKucha.com  

Har du spørsmål, ta kontakt med produsent Anneli Sollie, anneli@oit.no