fbpx

Takk for at du bidrar til en trygg teateropplevelse!

Østfold Internasjonale Teaters forestillinger avvikles i tråd med helsemyndighetenes anbefalinger. Takk for at du som er publikum hjelper oss med å avvikle trygge arrangementer!

Vi følger lokale og nasjonale bestemmelser.

Våre smittevernstiltak:

En trygg gjennomføring av arrangementer innebærer bl.a at vi har betydelig mindre publikumskapsitet enn vanlig. I teatersalen plasseres publikum med forskriftsmessig avstand. På arrangementer utenfor huset følges gjeldende regler for avstand, plassering og maks. antall gjester.

Vi har regulert innslipp med obligatorisk bruk av antibac /håndvask for alle gjester.
Publikumsvakter og billettører som ikke har mulighet til å overholde mer enn 1 meter avstand, vil bruke munnbind.

Heldigvis ser vi at tiltakene til en samlet kulturbransje har fungert i de periodene kulturarrangementer har vært tillatt. Etter over et år med pandemi, er det fortsatt ikke registrert tilfeller av smitte til publikum ved noen norske kulturinstitusjoner.

Som ansvarlig arrangør registrerer vi alle besøkende med kontaktinformasjon. Kjøper du billetter til andre enn deg selv, må du informere oss om hvem som skal bruke billettene (se under).

Henstilling til publikum

Vi ber om din hjelp til å opprettholde trygge rammer for teaterbesøket:

  • Dersom du kjøper billetter til andre enn deg selv, registrer vedkommendes navn og kontakinfo ved kjøp. Ved endringer, send en e-post til post@oit.no med navn og kontaktinfo til de som kommer til arrangementet.
  • Benytt din tildelte plass. Hold minimum en meters avstand til andre dersom du må bevege deg rundt i lokalet. Ved situasjoner der dette ikke er mulig, skal de brukes munnbind.
  • Overhold lokale reiseråd og unngå unødige reiser på tvers av kommuner så lenge dette er anbefalt.
  • Unngå bruk av kollektivtransport hvis mulig.

Du kan ikke møte dersom du:

  • opplever symptomer som feber, hoste eller pustevansker eller på annen måte føler deg syk
  • den siste tiden har opphold deg i områder med vedvarende smitte
  • har vært i kontakt med personer som har testet positivt eller er i karantene

For personer som har svekket immunforsvar eller på andre måter tilhører en risikoutsatt gruppe og ikke er fullvaksinert, anbefales det på det sterkeste å avvente vaksinasjon før man oppsøker større ansamlinger av mennesker.

Vi minner om betydningen av god hånd- og hostehygiene, samt å overholde helsemyndighetenes øvrige råd og pålegg.

Dersom endringer i koronasituasjonen eller smittevernsregler fører til at en forestilling du har kjøpt billetter til blir avlyst, refunderes ditt kjøp. (NB! Har du kjøpt billetter gjennom Ticketco, vil du motta en egen e-post fra dem som du må svare på for å få beløpet refundert.)
Ta kontakt med oss dersom du har behov for å bytte dine billetter, så hjelper vi deg så langt det er mulig!

Takk for at du bidrar og velkommen til en trygg og god teateropplevelse!

Østfold Internasjonale Teater har en egen beredskapsgruppe som følger utviklingen og gjennomfører tiltak etter råd fra Helsedirektoratet,  Folkehelseinstituttet og kommuneoverlegen i Fredrikstad. Vi er også i løpende kontakt med arbeidsgiverorganisasjonen Spekter /Norsk Teater- og Orkesterforening og andre teatre om situasjonen.

Har du spørsmål til oss angående gjennomføringen av våre arrangementer, ta kontakt.

Innhold