fbpx

Kråkehemmeligheter

Har du funnet en skive med et mystisk symbol på? Da er du en av de heldige!

Dette er nemlig det hemmelige symbolet til Vadmelsbanden – og dersom du tar med denne treskiven til deres forestilling Mannen og kråka: «Mannen» den 19. november her i Fredrikstad (vi vil fortelle deg hvor om litt) ….så vil du få en en overraskelse. Vis frem treskiven til kjerringa ved bålet og som serverer suppe. Da vil du få «flesk» i suppen din og/eller andre små håndlagde gjenstander kjerringa har i lommene sine og som hun vil gi deg.

Under Kulturnatt den 9. og 10 september kan vi nå i etterkant røpe at det var flere treskiver med dette hemmelig symbolet i omløp på område rundt teateret (Dokka ved Værstebrua). Inne i vår teatersal kunne man også se Vadmelsbandens skulpturutstilling «Trehodet» – og tittet man nøye etter, så kunne man også der finne treskiver.

Neste steder vi vil anbefale deg å se etter Vadmelsbandens symbol og url for å komme til denne «hemmelige» nettsiden, er i området Fredrikstad-stadion og rundt om på Isegran. Sjekk ut om noen henger i busker og trær . Lykke til!

Kort om Mannen og kråka: «Mannen»
Mannen har mottatt en illevarslende profeti og går gjennom ild og vann for å advare menneskeheten. En utendørsforestilling med brennende bygninger, naturinstrumenter og suppeservering. Les mer her!

Innhold