fbpx

Godt nytt år, takk for det gamle!

Østfold Internasjonale Teater takker for året som gikk med dette julekortet laget av Simen Langeland.

Vi følger oss heldige som har hatt kunstnere, samarbeidspartnere, frivillige, dugnadsgjenger og ikke minst publikum med oss i nok et uvanlig, men herlig aktivt år! Takket være dere har vi kunnet gjennomføre mange og flotte produksjoner på en trygg måte, tross pandemi.

Julekortet for 2021 har tatt opp i seg flere av teatrets forestillinger gjennom året. Hvor mange klarer du å kjenne igjen? Hovedmotivet er «The Emphemeral Theatre» – det monumentale pappteateret som ble bygget på Stortorvet i Fredrikstad under Kulturnatt i september.

Åpningstider og tilbud jul og nyttår

ØITs administrasjon er tilbake fra ferie 3. januar 2022.

Med håp om flere publikumsplasser etterhvert, gjør vi klare for store kulturopplevelser også i 2022, med bl.a. urpremiere og turné på Dette livet eller det neste Oslo-forestillinger av kritikerroste Vi er krigere.

Hvis corona-situasjonen tillater det, vil videregående skoler også i vår få besøk av Building Conversation og In Search of Democracy 3.0 . I tillegg kommer koreograf Anna Anderegg til Norge med et spennende prosjekt som vi vil fortelle mer om i løpet av januar/februar.

Vi ønsker alle et godt nytt scenekunstår! Velkommen i 2022!

ØIT jul 2021. Ill: Simen Langeland
Simen Langeland har tegnet julekortet for Østfold Internasjonale Teater.

Innhold

    Relaterte artikler

    Relaterte artikler